THAILAND

Hej bloggen!
Förlåt för dålig uppdatering men hade verkligen fullt upp hela vecka 7 eftersom att jag flög till Thailand i fredags! Har det jättebra här i Thailand iallafall, bara käkar massa god mat och ligger och steker i solen!

Ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem!


Phi Phi Islands

put on that hidden happyface

Inlägg i farten, ska precis hoppa in i duschen!
Igår var jag och mina fina vänner, Viktoria, Matilda oh Frida i Göteborg och kollade på Melodifestivalen genrepet(Matildas 18-års present). 14.10 lämnade vi snöstormen i Vänersborg med ersättningsbuss(!) och två timmar senare satt vi på Jensens och hade det hur mysigt som helst! Mätta och góa lyckades vi hitta til Scandinavium med spårvagn och ta oss in. Väl inne hittade jag och Viktoria Marie Serneholt och Richard Olsson och där fastnade vi ett bra tag! ;) Jättemysig eftermiddag/kväll, TACK för att ni är så bra! <3
Men nu är Johanna och Sofie påväg till mig! Idag blir det Överby och sen blir det myskväll och översovning, man får passa på att träffa folk nu innan Thailand! (6 dagar kvar!!!!)
Vi hörs!
Inlägg i farten, ska precis hoppa in i duschen!

Igår var jag och mina fina vänner, Viktoria, Matilda oh Frida i Göteborg och kollade på Melodifestivalen genrepet(Matildas 18-års present). 14.10 lämnade vi snöstormen i Vänersborg med ersättningsbuss(!) och två timmar senare satt vi på Jensens och hade det hur mysigt som helst! Mätta och góa lyckades vi hitta til Scandinavium med spårvagn och ta oss in. Väl inne hittade jag och Viktoria Marie Serneholt och Richard Olsson och där fastnade vi ett bra tag! ;) Jättemysig eftermiddag/kväll, TACK för att ni är så bra! <3

Men nu är Johanna och Sofie påväg till mig Först blir det Överby och sen blir det myskväll med got mat och översovning, man får passa på att träffa folk nu innan Thailand! (6 dagar kvar!!!!)

Vi hörs!



du närmar dig ditt mål nu, tog dig dit av egen kraft

Hann aldrig blogga igår eftersom att jag pluggade järnet större delen av kvällen, men i alla fall...
Igår hade vi friluftsdag så jag och Viktoria var på vattenpalatset, och gud vad vi höll igång! ;) Efter vattenpalatset tog jag bussen hem till Lisa där vi lagade mat och repade in lite låtar. Sen tog vi bussen in till stan och kikade Trassel på bio. Den var hur söt som helst, disney kan väl aldrig misslyckas? En film jag kommer köpa på direkten när den släpps på DVD! TACK för den mysiga eftermiddagen/kvällen bästaste Lisa! <3

Idag när jag satt på franskan ringde Telia mig. Som ni kanske kommer ihåg krånglade min mobil rejält vilket ledde till att jag reklamerade den till Sony Ericson. Så nu hade dom bestämt sig för att jag skulle få en ny mobil, och eftersom min gamla T700 inte fanns i lager skulle jag få välja en helt ny modell. Så jag och pappa åkte till överby och jag fick mig en vit HTC wildfire hem, HELT GRATIS!! Så sjukt glad nu!
Sen stack jag och tränade och nu är det dags att ta tag i plugget igen, slutspurten innan Thailand nu ju, bara 8 dagar kvar!!!

Ha det fint!


Världens sötaste film!

for better or worse I got you

En av mina bästa vänner beskriver mig såhär;

1. du kan inte stava
2. du pratar inte svenska
3. du är rätt så kort fattad
4. JAG GILLAR'T

Haha, känner verkligen hur jag kan identifiera mig med denna lista!

Känner vi varandra, hur skulle du beskriva mig?


A place to crash, I got you
No need to ask, I got you
Just get on the phone, I got you
<3

livet förändras vart jag än går

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin helg, för det har jag!
I fredags lagade jag mat till familjen, räkpaj och chokladpanacotta, vilket var mycket uppskattat! Mysig med en hemmakväll eftersom att det var så sjukt längesen sist, bara sitta i soffan och chilla

lördag gjorde jag lite läxor och sen åkte familjen till min kusin på 10-års kalas. Där blev det bus med mina goa kusiner och en hel del mat och tårta.
19.30 åkte jag till Brålanda och Matilda. Där käkade vi räkor och gjorde världens goaste hallonpaj, har världens pajexpert till vän! Som om jag inte hade käkat innan, haha, men vad är värre än att gå hungrig?! ;)
Sen gick vi till rasta och hyrde den söta filmen I rymden finns inga känslor, gick hem och såg på den och spelade massa gitarr, MYS!

Imorse tog jag bussen till stan 11.45, mamma hämtade mig på resecentrum och så åkte vi ut till överby. Har haft en jättemysig dag med god mat, chailatte och shopping. Fick med mig ett par reaörhängen och ett extremt fult ugglemobilfodral hem. Så nu är min mobil riktigt pimpad, haha! (y)
Men nu ska jag gå och räkna lite matte, städa rummet och laga lite mat. Senare blir det solsidan och wallander!

bye


tiild_a <3

wise words


give a little bit, give a little bit of your love to me

Hejhejhallå bloggen!
Sjukt taggad efter en galet bra dag, sitter typ och hoppar upp och ner här framför datorn!
Först fick jag reda på att jag fick MVG på mitt svenska tal, YEY!
Sen hade jag en väldig ångest över tandläkaren men jag pallrade mig dit och det visade sig att inte hade ett endaste litet hål utan jättefina tänder!

Efter det gick jag till MP och tränade(gott!) och sen kom Viktoria och hämtade upp mig för att gå till stan och äta thaimat, och så var den träningen ogjord! ;) Men det var det värt! Sedan gick vi till folkets hus för att kolla på 80-tals yra där Viktorias systrar medverkade samt resten av kommunens åk 5-6. Det var sjukt grymt och jag och Viktoria satt och sjöng med och diggade till varje låt, HAPPY MOMENT! Så nu ska vi anordna en egen liten show, WOW! (y) ;)

Viktoria: -Asså, jag skulle kunna betala för att få vara med!
Haha, so sweet, tror att allt kan köpas för pengar, och det känner vi fler som gör! Eller hur Alexandra?! ;) 

Men nu blir det pluggapluggaplugga för det är otroligt mycket jag måste hinna med nu innan Thailand!
Ha det bra!


Bästa b-ruden, älskar dig! <3

there's a kid I know with a heart of gold

Igår fyllde pappa 47 år, så grattis till honom! Och grattis till mig som hoppade träningen och åt en halv tårta by my self! Haha, får bli träning imorgon! Kvällen avslutades med en hel del ätbart(<3) och den braiga filmen Black Jack, NOSTALGI <3

Idag hade jag bara en lektion så när vi slutade tog jag och Viktoria bussen till kvantum och handlade lite smått och gott. Sen åkte vi hem till mig och lagade mat, spelade gitarr och pluggade.
Våran humor säger jag bara, BIGLOVE! 4 sekunder, underbart är kort, för snabbt går det! Och akta dig för manboobsen så kommer jag och serverar en drink! (y) ;)
Du är lite för bra tjejen! <3

Imorn blir det träna och plugga ännu mer, måste få MVG på naturprovet på fredag!!
Förresten så är det tandläkaren imorn också, usch, inte kul! :/

Men nu måste jag gå och plugga! Haha, hur många gånger har jag använt ordet plugga i detta inlägget?!
Adios!


<3

RSS 2.0