she did it

Efter dagens träning kom min otroligt grymma vän Viktoria och hämtade upp mig (hon fixade körkort idag!!!!!!!!!!!) och så åkte vi till donken, bara hade det allmänt mysigt och lyssnade på världshistoriens bästa skiva!
Det är sånna här stunder man lever för! <3



wake me up when september ends

Har efter mycket om och men bestämt mig för att behålla bloggen, mycket tack vare en fin läsare i Jönköping som anser att hon behöver uppdateras om vart jag håller hus! Kan inte lova någon daglig uppdatering med då och då iallafall.
Har haft en jättebra sommar med alltifrån Indiskt bröllop till Rhodos resa till cykelvasa, HELGRYMT! Och nu har äntligen sista året på gymnasiet dragit igång, kan inte förstå hur fort tiden går!

Igår blev det iallafall en Göteborgsresa med min fina vän Alexandra för att kolla på en av The Arks sista spelningar, suuuper mysigt! Kom hem ganska sent, började halv 9 imorse och har vart på dåligt humör hela dagen så nu har jag precis städat rummet (som var helt upp och ner!!) och tänkte åka och träna av mig lite mer ilska! Blir bara så trött på alla idioter ibland! (men tänk vad mycket bra man kan få gjort när man är arg!)


Kunde dock inte låta bli att le när jag hittade hela 3 vykort i brevlådan till mig, helt klart dagens bästa! <3

RSS 2.0